LOPPEN

Varje lopp har sin egen personliga prägel och går i en unik terräng på underbara stigar. Varje deltävling bjuder på två distanser, cirka 10 km och 5 km. Du väljer själv vilken sträcka du vill springa. Underlaget kommer till största del bestå av stig, med kortare passager på grusväg eller väg. När du kommer i mål möter vi dig med hurrarop och energipåfyllning. Njut av ett väl utfört dagsverke tillsammans med dina medlöpare.

Bankartor och detaljerad information publiceras på hemsidan och på Facebook @trolltrail så tidigt som möjligt. Ett par dagar före start kommer även ett informationsmail med aktuell information till alla anmälda.

tumblr_mlsetsKySj1rkz363o4_1280.jpg

D̶E̶L̶T̶Ä̶V̶L̶I̶N̶G̶ 1̶: N̶Ä̶S̶S̶J̶Ö̶, S̶Ö̶N̶D̶A̶G̶E̶N̶ D̶E̶N̶ 5̶ N̶O̶V̶E̶M̶B̶E̶R̶

D̶E̶L̶T̶Ä̶V̶L̶I̶N̶G̶ 2̶:  H̶O̶K̶, S̶Ö̶N̶D̶A̶G̶E̶N̶ D̶E̶N̶ 3̶ D̶E̶C̶E̶M̶B̶E̶R̶


DELTÄVLING 3: GNOSJÖ, SÖNDAGEN DEN 7 JANUARI 2018, 11.00
 

Hej löparvän,

På söndag den 7 januari går säsongens tredje deltävling av stapeln i Gnosjö. Banan består av en blandning av singletrack, skogsbilväg och bredare stig. Banan är i nuläget snöig och delvis rejält blöt. Skot med bra grepp är att rekommendera. Banan kommer att vara väl snitslad med orange snitselband och orange enduropilar. Efter loppet bjuds det på energi till alla löpare.

Samlingsplats för Troll Trail #3 är vid Töllstorpshallen i Gnosjö. Registrering sker utanför entrén till Töllstorpshallen senast 20 minuter före start. Det finns möjlighet att gå på toaletten och byta om inomhus i Tölltorpshallen.

Starten går 11.00 för båda klasserna. Strax före start sker en genomgång av tävlingsregler och möjlighet att ställa frågor. Nummerlapp ska bäras väl synlig framtill under loppet. Tidtagning kommer att ske manuellt via Webscorer. Resultat publiceras på www.trolltrail.com inom 24 timmar efter målgång.

Det går bra att anmäla sig ända fram till start via www.trolltrail.com/anmalan. Det går också bra att efteranmäla sig på plats och betala med Swish.

Varmt välkommen till Gnosjö!

/Troll Trail Crew

DELTÄVLING 4: VETLANDA, SÖNDAGEN DEN 4 FEBRUARI 2018, 11.00

DELTÄVLING 5: ALVESTA, LÖRDAGEN DEN 3 MARS 2018, 18.00 (MÖRKERLOPP)

NIGHTRACE.jpg