LOPPEN

Varje lopp har sin egen personliga prägel och går i en unik terräng på underbara stigar. Varje deltävling bjuder på två distanser, cirka 10 km och 5 km. Du väljer själv vilken sträcka du vill springa. Underlaget kommer till största del bestå av stig, med kortare passager på grusväg eller väg. När du kommer i mål möter vi dig med hurrarop och energipåfyllning. Njut av ett väl utfört dagsverke tillsammans med dina medlöpare.

Bankartor och detaljerad information publiceras på hemsidan och på Facebook @trolltrail så tidigt som möjligt. Ett par dagar före start kommer även ett informationsmail med aktuell information till alla anmälda.

tumblr_mlsetsKySj1rkz363o4_1280.jpg

DELTÄVLING 5: ALVESTA, LÖRDAGEN DEN 3 MARS 2018, 18.00 (MÖRKERLOPP)

Lördagen den 3 mars går säsongsavslutningen av Troll Trail Winter Running Series av stapeln i Alvesta. Banan består av en blandning av singletrack, bredare stigar och korta avsnitt på grusväg och asfalt. Banan ligger i anslutning till Hanaslövs friluftsområde och Hanaslövsberget. Banan är snöig och frusen och därmed också hård. Den är delvis kuperat, men med en totalt sett flack profil. Banan kommer att vara väl snitslad med orange snitselband och orange enduropilar.

Samlingsplats för Troll Trail #5 är vid värmestugan vid Hanaslövsbacken. Avfart mot Hanaslövsområdet är från väg 25 öster om Alvesta. Registrering sker senast 20 minuter före start. Det finns möjlighet att gå på toaletten och fylla vattenflaskan i anslutning till parkeringen. Det finns ingen möjlighet till dusch och ombyte.

Starten går 18.00 för båda klasserna. Strax före start sker en genomgång av tävlingsregler och möjlighet att ställa frågor. Nummerlapp ska bäras väl synlig framtill under loppet. Det är obligatoriskt att bära pannlampa. Tidtagning kommer att ske manuellt via Webscorer. Resultat publiceras på www.trolltrail.com inom 24 timmar efter målgång.

Efter loppet bjuder vi på lite att äta och dricka och härligt häng tillsammans. Planera gärna för att stanna kvar en stund efter loppet. Det blir såklart även prisutdelning till pallen i dam- och herrklass samt prisutdelning för serien. Deltagare som vinner priser måste närvara vid prisutdelningen för att få pris. Resultat publiceras på www.trolltrail.com inom 24 timmar efter målgång.

Det går bra att anmäla sig ända fram till start via www.trolltrail.com/anmalan. Det går också bra att efteranmäla sig på plats och betala med Swish.

Varmt välkommen till Alvesta och säsongens sista lopp!

/Troll Trail Crew

NIGHTRACE.jpg